Blogg
Velkommen til min portfolio
14th apr 2010Postet i: Blogg 0
Velkommen til min portfolio
Jeg maler mitt liv i all den glede, forventning og sorg som finnes der...

Bilder fra hverdagen, naturopplevelser og stemninger er også en stor inspirasjonskilde. Jeg har et intuitivt behov av å søke etter et bilde, et innhold og en flate som passer mitt sterke ønske om å fange øyeblikket, øyeblikket som skaper en følelse.

Mine malerier er både figurative og abstrakte, like mye inspirert av skandinavisk kultur som utenlandsk. De er et resultat av mine opplevelser og erfaringer etter mange års utenlandsopphold. Skulpturer i leire, tre og ”found objects” har jeg også gjort en del av.Når der gjelder portrett så tar jeg imot bestillinger på personer og kjeledyr. Jeg maler da etter innsendte foto.

Legg igjen kommentar